Bavel Anno
 

Deelname kinderbraderie

 

Zondag 25 juni 2023 tussen 11.00 en 16.30 uur zullen de Bavelse straten omgetoverd zijn in een gezellige en sfeervolle braderie voor alle leeftijden.

Ruim je kamer, je kast en de zolder op, want ook dit jaar organiseren wij weer een kinderbraderie, waar kinderen als echte marktlui weer hun spulletjes verkopen.

Er zijn dit jaar géén kraampjes (onze vaste kramenleverancier is helaas gestopt)!

De kinderbraderie zal worden samengevoegd met de andere (Bavelse) deelnemers aan de braderie in de Kerkstraat, Kloosterstraat en Pastoor Doensstraat.

Deelname is nog altijd gratis en je mag kiezen of je zelf een tafeltje of kleedje meebrengt of dat je gebruik maakt van een gratis markttafel (indien voorradig) van Bavel Anno.

Er kan dit jaar enkel voor de gehele dag geboekt worden. Ongeveer 1 week voor de braderie ontvang je per mail je plaatsnummer.

Inschrijven kan via www.bavelanno.nl onder het kopje Braderie "Deelname kinderbraderie" van 1 juni t/m 18 juni, ben er snel bij want vol=vol!

Papa’s en mama’s zijn van harte welkom voor het uit- en inladen van de koopwaar, maar laat de kinderen zoveel mogelijk zelf de marktlui zijn!

U dient er rekening mee te houden dat de straten van de braderie autovrij zijn na 10.30 uur! Vanzelfsprekend neem je aan het einde je niet verkochte spulletjes weer mee naar huis.

 

Inschrijven kinderbraderie