Bavel Anno
 

Deelname Braderie

Wij streven naar een gevarieerd assortiment en bieden zowel (lokale) ondernemers als particulieren en Bavelse verenigingen de mogelijkheid deel te nemen aan de braderie.

Iedere kraam is 4 meter breed en bevat een dekzeil, bovenlat en planken. Naast kramen biedt Bavel Anno ook open plaatsen (vanaf 4 meter breed).

Kraamhuur
Kosten zijn standaard gebaseerd op een 4 meter brede kraam of een 4 meter brede open plaats. Indien behoefte is aan een bredere plaats, zal de huur telkens met een veelvoud van 4 meter worden verhoogd.

 • Commercieel Food: € 60,00 per kraam
 • Commercieel Food: € 50,00 per open plaats (4 meter)
 • Commercieel Non-Food: € 60,00 per kraam
 • Commercieel Non-Food: € 50,00 per open plaats (4 meter)
 • Particulieren/creatief: € 40,00 per kraam
 • Particulieren/creatief: € 30,00 per open plaats (4 meter)

De kraamhuur categorie "Particulieren" is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van tweedehands spullen en niet-commerciële verkoop van handgemaakte artikelen. Ondernemers/particulieren die op commerciële basis goederen en/of diensten aanbieden zijn verplicht zich aan te melden in de categorie "Commercieel". Het bestuur van Bavel Anno beoordeelt tijdens de braderie of de deelnemer in de juiste categorie staat ingeschreven en behoudt zich het recht voor om een aanvullend bedrag te innen.

Reserveer hier uw kraam of open plaats. Bij reservering gaat u akkoord met de Deelname Voorwaarden van Bavel Anno.

Let op: de braderie-indeling van 2024 kan afwijken t.o.v. voorgaande jaren.

 
 • Commercieel Food (kramen)

  De kraamhuur categorie "Commercieel Food" is bedoeld voor ondernemers/particulieren die op commerciële basis etenswaren aanbieden. Indien u een kraam in deze categorie wilt reserveren, graag contact opnemen met de organisatie via braderie@bavelanno.nl

  Iedere kraam is 4 meter breed en bevat een dekzeil, bovenlat en planken.

  € 60,00
 • Commercieel Non-Food (kramen)

  De kraamhuur categorie "Commercieel Non-Food" is bedoeld voor ondernemers/particulieren die op commerciële basis goederen en/of diensten aanbieden. 

  Iedere kraam is 4 meter breed en bevat een dekzeil, bovenlat en planken.

  € 60,00
 • Particulieren/creatief (kramen)

  De kraamhuur categorie "Particulieren" is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van tweedehands spullen en niet-commerciële verkoop van handgemaakte artikelen*.

  Iedere kraam is 4 meter breed en bevat een dekzeil, bovenlat en planken.

  * Het bestuur van Bavel Anno beoordeelt vooraf en tijdens de braderie of de deelnemer in de juiste categorie staat ingeschreven en behoudt zich het recht voor om een aanvullend bedrag te innen.

  € 40,00
 
 • Commercieel Food (open plaats)

  De open plaats huur categorie "Commercieel Food" is bedoeld voor ondernemers/particulieren die op commerciële basis etenswaren aanbieden. Indien u een open plaats in deze categorie wilt reserveren, graag contact opnemen met de organisatie via braderie@bavelanno.nl 

  Iedere open plaats is 4 meter breed.

  € 50,00
 • Commercieel Non-Food (open plaats)

  De open plaats huur categorie "Commercieel Non-Food" is bedoeld voor ondernemers/particulieren die op commerciële basis goederen en/of diensten aanbieden. 

  Iedere open plaats is 4 meter breed.

  € 50,00
 • Particulieren/creatief (open plaats)

  De open plaats huur categorie "Particulieren" is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van tweedehands spullen en niet-commerciële verkoop van handgemaakte artikelen*. 

  Een open plaats is 4 meter.

  * Het bestuur van Bavel Anno beoordeelt vooraf en tijdens de braderie of de deelnemer in de juiste categorie staat ingeschreven en behoudt zich het recht voor om een aanvullend bedrag te innen.

  € 30,00
 

Copyright © Stichting Bavel Anno 1920. Alle rechten voorbehouden.