Bavel Anno
 

Kijken - eten - doen op zondag 25 juni 2023 tijdens Bavel Anno

braderie.jpg

23, 24 en 25 juni staat Bavel Anno weer op de agenda.

Ons motto “Van, voor en door Bavel” zal dit jaar nog verder doorgetrokken worden tijdens dit feestweekend.

Na jaren van trouwe dienst heeft onze vaste kramenleverancier helaas besloten om te stoppen met zijn activiteiten. Voor ons een reden om de braderie in een geheel nieuw jasje te steken. Nog wel op zondag en in de bekende straten, maar geheel voor en door Bavel. Binnen het thema “Kijken, eten, doen” nodigen wij daarom alle Bavelse ondernemers, inwoners en het verenigingsleven uit om onze dorpsgenoten op een actieve of interactieve manier te vermaken. Deelname is gratis!

U kunt zich op deze pagina gratis aanmelden. Eventueel zijn er schraagtafels à 3 meter te huur tegen een vergoeding van € 10,- per stuk. Natuurlijk mag u ook voor uw eigen aankleding zorgen. Geef in dat geval wel uw benodigde ruimte (breedte plaats) door, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Wilt u graag op een bepaalde locatie staan tijdens de braderie? Meld het even op het inschrijfformulier! Dan proberen wij er rekening mee te houden.

Wij hopen op een succesvolle zondag waarbij Bavelse ondernemers, verenigingsleven en onze dorpsbewoners elkaar nog beter leren kennen. Hopelijk doet u ook mee!

Bij vragen kunt u contact opnemen met Gerhard Martens 06-53870000 of een mailtje sturen naar braderie@bavelanno.nl.

Wij zien u graag tijdens de vernieuwde Bavel Anno braderie op zondag 25 juni a.s.

Tot Anno!

 

 

Copyright © Stichting Bavel Anno 1920. Alle rechten voorbehouden.