Bavel Anno
 
zaterdag - kindermiddag - foto.png

Kindermiddag - Plezier vanaf 4!

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en heb je zin in een hele leuke middag vol spel en plezier? Kom dan zaterdag 24 juni om 12.30 uur naar de Anno Kindermiddag op het Evenemententerrein in Bavel welke mede mogelijk is gemaakt door de Albert Heijn in Bavel!  

Om 12.30 uur kun je de spelkaart ophalen. We starten het programma met een Magic Act, ben dus op tijd! In deze magic act krijgen de kinderen een wonderlijke stoet van magische kunsten te zien. Wat dacht je van een pratende tekening, een betoverde goochelstaf , toverkroon of een heel bijzonder tekenschrift. De kinderen leren uiteraard ook een toverspreuk. Verwondering, verbazing en plezier!

Na de Magic Act gaat iedereen beginnen aan de circa 28 spelletjes. Met dit jaar iets heel nieuws, een Silent Disco.

Om 15.30 uur bouwen we de tent om tot een theater voor De Spetterende Playbackshow!!! Kinderen die van zingen en dansen houden zijn bij deze voorstelling aan het juiste adres. Leo is de presentator van De Spetterende Playbackshow. Deze show zit vol met artiesten die allemaal willen optreden. Leo doet zijn best alles goed te laten verlopen, maar een vlekkeloze show wordt het niet. Gelukkig komen er wel veel bekende kinderliedjes voorbij in deze muzikale show. Uiteraard mogen de kinderen lekker meezingen en dansen. En, niet onbelangrijk, het publiek bepaald aan het einde van de show wie de winnaar van De Spetterende Playbackshow is geworden.

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee om 12.30 uur naar de tent en laat je verrassen door heel veel leuke activiteiten.